Untitled Document
Untitled Document

Hakkımızda

Deniz motorları, deniz üzerinde özgürlüğünüzü ilan etmenin en kolay yoludur. Teknenize takabileceğiniz istediğiniz çeşitte bir deniz motoru aracılığıyla, deniz üzerinde dilediğiniz yere gidebilirsiniz. Burada önemli olan tekneniz için hangi deniz motorunu tercih edeceğinizdir. Deniz motorları üç çeşide ayrılmaktadır: Dizel deniz motorları, benzinli kullanılan deniz motorları ve elektrikli deniz motorları. Gelişen teknoloji ve çevre dostu özelliği ile elektrikli deniz motorları, son zamanların gözde aletlerinden olsa da; büyük bir çoğunluk hala benzinli motorları tercih etmektedir.

Elektrikli deniz motorları, iç sularda ve durgun denizlerde sessiz çalışmaktadırlar. Bu özellikleri nedeniyle de kara avcılığı ve balık avında kullanımı artmıştır. Bu tarz bir motor tercih edildiğinde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, tuzlu suda kullanılacaksa tuzlu suda kullanılabilir özelliğinin olmasıdır. Deniz motorları içerisinde hala en fazla kullanılan ürün olma özelliğini koruyan kıçtan takmalı benzinli modeller, iki farklı yönü ve birçok marka çeşitliliğiyle müşterilere sunulmaktadır. Honda deniz motorları da bu özellikler doğrultusunda üretilmiş bir tekne malzemesidir. Benzinli deniz motorları, dört zamanlı ve iki zamanlı motorlar olmak üzere iki çeşide ayrılmaktadır. Bu iki çeşidin birbirinden ayrıldıkları en temel nokta, yakıt tasarrufu konusunda sağladıkları tasarruftur. Özellikle dört zamanlı Honda deniz motorları, iki zamanlı motorlara göre %50 tasarruf sağlamaktadır. Tasarruflu kullanımının yanında tüm Honda deniz motorları, ultra-düşük emisyona sahiptir. Hatta Honda markası, deniz motorları konusunda CARB-3 değerine sahiptir (California Air Resources Board's standardı).

Güvenilirliğini kanıtlamış bir marka olan Honda markası, ürettiği tekne malzemeleri ile de deniz severlerin takdirini kazanmıştır. Bu sektörde yer alan rekabeti de göz önünde bulundurduğumuzda, Honda markasının ve Honda deniz motorlarının ayrı bir yeri olduğu gerçeği göz ardı edilemez. Honda deniz motorlarının tüm bu olumlu özellikleri düşünüldüğünde, benzinli deniz motoru arayan kişilerin güvenle tercih edeceği bir marka ve üründür

Untitled Document